Simtgades Egona kauss

27. Egona kauss ir aizvadīts!

Laiks skrien tik ātri. Komanda trenējās, organizatori domāja un deleģēja, vektorieši iesaistījās un palīdzēja, mēs visi darījām, lai vienā piepildītā dienā noskaidrotu 2018.gada uzvarētāju komandu, labākos spēlētājus, aktīvākos līdzjutējus, orģinālāko talismanu, ilgākos ballētājus…Cik ļoti viss darbs ir tā vērts!

Šis bija viens no pēdējo laiku pieprasītājakiem Egona turnīriem, ko atceramies! Gribētāju bija daudz, sagatavotu komandu tik pat daudz. Mēs patiešām jūtam, kā aug spēles kvalitāte, konkurence, cīņasspars, mērķtiecība!

Šogad izveidojām līdzjutēju stafeti. Varbūt zinājāt, varbūt nē, bet stafetes ideja dzima jau tāltālajā jūnija Jāņu naktī Tartu sporta zālē. Mēs domājam, ka šī izklaide ir varen laba. Kā izrādās, traumatiska arī. Veselību superaktīvajam līdzjutējam! Saprotam, ka šo stafeti var taisīt tādos apstākļos, kados tā tika radīta – naktī. Vai varbūt vienkārši jātrenējas.

Esam priecīgi paziņot, ka šogad (precīzi 17:55) mēs izcīnijām trešo vietu! Būsim godīgi, tas ir pateicoties mūsu izcilajai sodiņu metējai Līnai! Cīņa par Egona pigu palika TDA “Rotaļas” un TDA “Danča” rokās.

Sveicam Danci, pirmās vietas ieguvējus, un brīdinam, pēc gada būs jācīnās divtik, lai pigu nosargātu!

Zinām, ka Egona balle ir tik pat nozīmīga, cik pats turnīrs. (Nu kādam pat varbūt nozīmīgāka.) Ja jau tik daudz viesu, kāpēc šogad neuzaicināt dzīvās mūzikas grupu? Pacentāmies gan ar zāles dekorēšanu, atbilstošu notikuma vietai, gan Vektora skaiso meiteņu-ūdziņu priekšnesumu. Priekšnesuma autore – starptautiski (drīzumā) atzītā horeogrāfe-vektoriete Anita! Ballē neiztikt bez tradicionālā Kan Guo Lai! Kad šķiet, nu jau, nu jau nebūs neviens, kas atcerēsies dejas soļus, mūzikai sākoties, kājas un rokas pašas zina, ko darīt. Tā runā, ka atnākot uz Vektoru, šī deja pārdzimst līdz ar visu nemieru!

Mums patika, ceram, ka Jums arī!

Paldies Lielā Egona kausa 2018 sponsoriem:

Latvijas Basketbola savienībai
VEF Rīga
Ghetto Games
LuLu picai
Mangaļiem
RedBull
FatCat eklērnīcai
RTU kultūras centram
SkanaGaisma.lv
Ādažu čipsiem
JumpSpace
MyFitness
Valkas tūrisma birojam

Paldies visiem par cīņassparu, un tiekamies nākamgad! Bildes no pasākuma vari apskatīt te

Es miera dzīves nepazīstu kopš sapinos ar Vektoru!

Nāc uz Vektoru!

Gribi pievienoties miera dzīves nezinātājiem? Atbildes uz jautājumiem meklē šeit